Dive into Yin - Sri lanka

Dive Into Yin på Sri Lanka

Restaurerende yoga retreat

med full Aurvedisk behandling

Yoga retreat  

Dive into Yin på Sri Lanka

10 dages restaurerende Yoga og Ayurveda retreat.


23 Juni - 2. Juli 2020


På et af verdens ledende Ayurvediske behandlingssteder


Full ayurvedisk behandling! 

(Panchakarma)Bli med på en spennende reise til Sri Lanka, og inn i deg selv.Gjennom disse 10 dagene skal vi nyte, være og lade opp.


Retreaten vil inneholde 1-2 klasser med myk yoga og meditasjon hver dag, samt full pakke med ayurvediske behandlinger, kalt panchakarma.

Du får også masse tid til deg selv, til å hvile og kose deg, til å nyte den lekre ayurvediske maten og til å oppleve noe av det Sri Lanka har å by på av lokalkultur og vakre strender.


Undervisningen:

Vi starter dagen med myk yoga til soloppgang og bølgesus på den vakre palmestranden eller i yogasalen, og vi vil gi deg guidet meditasjon i en helt spesiell setting, i et nærliggende tempel.


På ettermiddagen blir det yin yoga, restorativ yoga somatic og pusteøvelser som praktiseres i et av hotellets yogarom. Du vil også få oppleve lydbad. Og ikke minst en flere tusen år gammel tradisjon for å forebygge god helse, nemlig Ayurveda. 


Undervisningen passer for alle, uansett om du har gjort yoga tidligere, og uansett hvilken form du befinner deg i. Vi legger til rette, så du kan gjøre det som føles godt for deg.


Vi vil gi deg en innføring i hva Ayurveda er så du får litt bakgrunnsviten om behandlingene. Tania har vært på Barberyn reef tre ganger. Hun forelsket seg i Ayurveda og det denne behandlingsformen kan gjøre for kropp og sinn, på dette stedet for ca. 10 år siden.


Både Nanne Emelie og Tania kan med bakgrunn i deres egen erfaring guide deg i forhold til de behandlingene du får.


Dette er et sted fylt med kjærlighet og omsorg.Om Ayurveda

Ayurveda er en medisinsk retning og filosofi, som man kan spore 5000 år tilbake. Man sier at Ayurveda er søsterfilosofien til Yoga, og disse filosofiene og måten og se mennesket på, flyter inn i- og supplerer hverandre. 


I Ayurveda og Yoga er man opptatt av hele mennesket, og man behandler og avbalanserer hele systemet, fremfor kun symptomene.

En Ayurvedisk legeutdannelse varer i 6 år og har altså samme standard som våres vestlige medisinutdannelse.


Når du ankommer Barberyn vil du bli vist rommet ditt, og i løpet av dagen vil du møte din lege, som følger deg gjennom hele oppholdet. Legen snakker engelsk og vil tilrettelegge din behandling samt gi deg tips og veiledning til ulike tiltak du kan gjøre for å ivareta din egen helse og balanse.


Den Ayurvediske behandlingen består av ca. en time hel kroppsmassasje hver dag, akupunktur, dampbad, urtebehandling og urtebad. I tillegg foreskriver din lege Ayurvediske urtemedisiner som er med på og støtte og rense kroppen, og skape balanse der hvor du trenger det for din helse.


Barberyn står selv for produksjonen av urtemedisiner, slik at du kan være sikker på at de er helt rene uten kjemiske midler. I Ayurveda er man opptatt av mat som medisin, og du vil få veiledning i hvilken mat som støtter din helse best ifølge ayurvediske prinsipper, og kanskje hvilke matvarer du bør unngå i perioder.


Barberyn reef:

Barberyn reef er en av verdens mest anerkjente Ayurvediske resorter. Det ligger helt nede på stranden, i et stille område, ca. 2 timers kjøretur fra flyplassen i Colombo. (Du blir hentet på flyplassen). Barberyn er en sjarmerende resort i vakre omgivelser, med fokus på helse. Stedet er preget af nydelig arkitektur og estetik. Rommene har utsikt til et svømmebasseng på 50 meter eller mot sjøen. Overalt sildrer det i rennende vann og du kan høre bølgene suse.


Les om Nanne Emelie og Tania nederst på denne side.Daglig program


06.30 - 07.30     Soft Hatha yoga / meditasjon /yoga på stranden

08.00 - 09.00     Frokost


09.00 - 12.00     Ayurvedisk behandling

                           (massasje, akupunktur, legekonsultasjon med Ayurvedisk lege, etc.)

                               Tidspunkt for behandling vil variere.


12.00 -14.00     Lunsj


13.00 -16.00     Ayurvedisk behandling.

                          ( Man har behandling før eller etter lunsj, 

                              tidspunktet vil variere og  tilpasset hver enkelt.) 


15.00- 16.00    Te og snack på strandkafeen


16.00-18.30     Yin yoga/somatic yoga/leksjoner. Enkelte kvelder er det utflukter


19.00                Middag
Praktisk:


Mat

Ayurvedisk mat er plantebasert, svært næringsrik, let fordøyelig og rensende for kroppen. Barberyn lager nydelig mat og det blir servert te og hjemmelagde juicer til måltidene. Det serveres ikke alkohol på Barberyn.


Været

På Sri Lanka er været stabilt, og ligger på rundt 28 grader hele året. På denne årstid kan du forvente en blanding sol, og deilige svalende tropiske regnskyld.

Du kan lese mer om Barberyn her: barberynresorts.com

Og se video fra stedet her: www.youtube.com


Pris

inkludert i prisen:

10 dager med Ayurvedisk behandling og yogaundervisning, 9 netter på Barberyn ressort, alle måltider.

I tillegg vil det bli utflukter til omkringliggende severdigheter.

Du trenger ikke å bruke en krone mens du er Barberyn, og du vil få med deg Ayurvediske medisiner hjem, som varer i flere måneder.


Prisen vil variere i forhold til ønsket standard på rom:


Rom

Standard Room (bakkeplan eller 1. etasje ) 16.500


Garden Room (litt nyere rom, ligger i små hytter/ eller bungalower i hagen) 18.500


Beach Fromt Room (Rom bygd i bungalower på bakkeplan, med utsikt mot sjøen) 19.000Påmelding

Du melder deg på ved å sende mail til tania.morbech@gmail.com

Påmelding senest 1. mai 2020.


Ved påmelding vil du bli bedt om å betale depositum på kr 2000.

Resten av beløpet vil bli fakturert seks uker før avreise.

Det er selvfølgelig mulig å bli på Barberyn lengre enn 9 netter. Gi oss beskjed, så booker vi for deg. Depositum betales ikke tilbake ved eventuelt avbestilling.


Rejse - flybilletter

Flybilletter kommer i tillegg, og koster fra ca. 5500 kroner.

Du kan fly med Qatar Airlines eller med The Emirates.

Det er lurt å være ute i litt god tid.

Flyturen har en kort mellomlanding, og tar til sammen ca. 13 timer.

NB: Husk at du må senest fly fra Norge den 22. juni.

Da lander du på Sri Lanka på morgenen den 23. juni.Forsikringer, vaksiner og visum.

Du står selv ansvarlig for å tegne reiseforsikring og fylle på med eventuelle vaksiner. Sjekk med ditt legekontor hva de anbefaler.  Du trenger ikke Malaria tabletter for å reise til Barberyn.


Det kreves at du søker visum før du reiser.

Det kan gjøres online her https://www.eta.org.lk/Apply-visa
Om oss


Nanne Emelie Andersen (DK)


Nanne Emelie er yoga og meditasjonslærer, kraniosakral terapeut, lyd terapeut, sanger og sangskriver. Hun underviser og giver til daflig behandlinger i Ski og på Helsehuset Ditt Pusterom.

Nanne Emelie har praktisert yoga og meditasjon i over 20 år, siden hun som 19 åring forelsket seg i yoga. Hun begynte å utforske meditasjon allerede som barn, og meditasjon har vært en naturlig daglig praksis og følgesvenn for henne siden. 

Hun har to alignement vinyasayoga utdannelser RYT200 bak seg og en utdannelse i Restorative somatic yoga ved Ateeka. Som kraniosakral terapeut har hun en stor lidenskap for å arbeide med bindevevet, og fletter viten om dette sammen med yogaen. Hennes undervisning har derfor gått mer og mer over til en meditativ og myk form for yoga, der hun jobber via bindevevet med avbalansering av kroppen og nervesystemet. Da Nanne Emelie oppdaget Yoga somatics, fant hun hjem i denne bløte, meditative, flytende yogaformen. Hun bruker syngeboller og sin egen stemme til å understøtte yogaundervisningen. 


Tania Morbech (N)


Tania har praktisert yoga og meditasjon i over 10 år.  Hun har en multistyle yogautdannelse, RYT200 og kurs i hvordan man kan legge til rette for gravide i yogaundervisningen. Hun er også i gang med yoga somatic teachertraining 250 timer, ved Ateeka.  Tania har fordypet seg i hvordan man kan bruke yoga, meditasjon, visualisering og mat til å styrke, støtte og balansere kroppen. Hennes undervisning er myk, omsorgsfull og hun har en egen måte å invitere din oppmerksomhet inn i kroppen, og på de miraklene som utspiller seg der. 


Tanias timer er meditative og hun inviterer deg inn i senter av deg selv. Tania legger stor vekt på kjærlighet i sine timer. Kjærlighet til en selv og til omverdenen. Hun ser en verden som på mange måter går i feil retning og ønsker å formidle at forandringen må starte i en selv. 

Tania jobber til daglig på Helsehuset Ditt Pusterom, er innehaver av Tania’s Coming Home Yoga og har yin timer på Hot Bikram på Høvik. 

Dette blir en reise for hele deg, for din sjel, ditt hjerte, din kropp og ditt sinn.

Vi gleder oss sånn til å oppleve dette sammen med deg! 
Tania Morbech

www.taniascominghomeyoga.com

mail: tania.morbech@gmail.com


Nanne Emelie:

www.skiyoga.no

mail: info@skiyoga.no
Pakkeliste

Klær: Sommerklær, treningsklær, sandaler, en tynn genser eller sjal til kvelden, solbrilleren

slitt bikini eller truse du kan bruke når du får behandling (den må antakelig kastes etterpå pga.

massasjeoljene).

Vi skal besøke templer, så fint om du tar med noe som går ned til knærne og et sjal/teskjorte eller liknende som dekker skuldrene.

Div En god bok, strandhåndkle, dagbok eller notatbok.

Barberyn har yogamatter.  

Finn Oss

 

Ski Yoga 


Nye Lokaler fra Januar 2020, 1400 Ski


Kontakt

Email: info@skiyoga.no


Copyright © All Rights Reserved Jonas Sommer A/S

Hurtig Linker

Hjem  | Om oss | Yoga Timer  | Kontakt

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept