kranio sakral terapi

Kranio sakral terapi

Kranio Sakral terapi

Biomekanisk Kranio sakral terapi

Biomekanisk KST er utviklet av legen William G. Sutherland. Formålet med behandlingen er å få nervesystemet til å fungere optimalt.


Biomekanisk KST er en mild behandlingsform, hvor man arbeider med å skape balanse i hele kroppen via bindevevet og via den kranio sakrale puls. Man kan med denne metode jobbe med spesifikke spenningstilstander og på mere generelle ubalanser.


Behandlingen har en regulerende virkning på nervesystemet og kan derfor ha stor betydning på ditt daglige velbefinnende- da nervesystemet spiller en avgjørende rolle for alle kroppens funksjoner.      


Biodynamisk Kranio sakral terapi    


I Biodynamisk Kranio sakral terapi jobber vi via bindevevet med å støtte kroppen inn i en tilstand hvor den kan finde tilbake til en god balanse.

Slik at kroppen kan slippe spenningstilstander. Vi jobber via dypere kranio sakrale pulser i kroppen.


Biodynamisk KST viste seg for dr. Sutherland gjennom hans mange årige arbeid, da han fant ut at når han støttet pasientens system inn i dyp avspenning, så fikk han dem inn i et stadie, hvor de selvregulerende mekanismer som kroppen naturlig besitter kunne komme frem. Og han oppdaget også at kroppen selv foretok de korreksjoner som han før hadde påført med teknikker, og at han på denne måten fikk flere, bedre og mere vedvarende resultater av behandlingen.        Finn Oss

 

Ski Yoga 


Nye Lokaler fra Januar 2020, 1400 Ski


Kontakt

Email: info@skiyoga.no


Copyright © All Rights Reserved Jonas Sommer A/S

Hurtig Linker

Hjem  | Om oss | Yoga Timer  | Kontakt

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept